211-8003325 (Αθήνα)
2610-361461 (Πάτρα)

Παραμετροποιημένα SMS

Τα Παραμετροποιημένα ή Προσωποποιημένα Μηνύματα SMS είναι μηνύματα που στέλνονται στους παραλήπτες με διαφορετικό κείμενο, μοναδικό για τον κάθε παραλήπτη. Ένα παράδειγμα τέτοιου μηνύματος είναι το παρακάτω:

ΚΥΡΙΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Alpha ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 25EUR ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ.

Τα στοιχεία με κόκκινο χρώμα είναι διαφορετικά για τον κάθε παραλήπτη ανάλογα με το όνομά του και το ποσό της έκπτωσης που δικαιούται αυτός προσωπικά.

H Business Web Solutions Ε.Π.Ε. έχει αναπτύξει εξειδικευμένα εργαλεία που κάνουν δυνατή την αυτόματη δημιουργία και αποστολή Παραμετροποιημένων Μηνυμάτων SMS, παρέχοντας έτσι στους πελάτες της έναν μοναδικό τρόπο διαφήμισης που στοχεύει στον κάθε αποδέκτη ξεχωριστά.

Προϋπόθεση για την αποστολή Παραμετροποιημένων Μηνυμάτων SMS είναι η επιχείρηση να έχει, εκτός από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών της, και τα ονόματά τους μαζί με οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία θέλει να στείλει στον κάθε πελάτη.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Επιστροφή στην Άρχη της Σελίδας