211-8003325 (Αθήνα)
2610-361461 (Πάτρα)

SMS Coupons

Τα SMS Coupons είναι ηλεκτρονικά κουπόνια που έχουν παραγγελθεί και αποσταλεί σε κινητά τηλέφωνα και μπορούν να ανταλλαχθούν για χρηματοδοτική έκπτωση ή έκπτωση κατά την αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Συνήθως τα κουπόνια έχουν εκδοθεί από τους κατασκευαστές των καταναλωτικών αγαθών και χρησιμοποιούνται σε καταστήματα λιανικής πώλησης στο πλαίσιο της προώθησης των πωλήσεων των προϊόντων αυτών.

Τα SMS Coupons διανέμονται μέσω μηνυμάτων SMS και ο πελάτης μπορεί να εξαργυρώσει το κουπόνι στο κατάστημα ή σε απευθείας σύνδεση.

Αυτό που είναι μοναδικό με την υπηρεσία SMS Coupons είναι ότι η επαφή με τους πελάτες συχνά ξεπερνάει τις ημερομηνίες λήξης των κουπονιών τους, προκαλώντας αγορές σε μεταγενέστερες ημερομηνίες.

Ο κύριος παράγοντας επιτυχίας της υπηρεσίας SMS Coupons είναι η άμεση επαφή με το πελάτη μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ο τεράστιος βαθμός ανάγνωσης (πάνω από 95%) και το πολύ μεγάλο ποσοστό που διαβάζει το μήνυμα μέσα σε 15 λεπτά από την αποστολή (πάνω από 90%).

Πλεονεκτήματα

  • Τα SMS Coupons δημιουργούνται εύκολα και με μικρό κόστος.
  • Τα SMS Coupons δημιουργούνται άμεσα.
  • Τα SMS Coupons είναι μία πολύ καλή μέθοδος αύξησης της εμπιστοσύνης των πελατών σας προς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
  • Οι εφαρμογές της χρήσης SMS Coupons ξεπερνούν κάθε άλλο είδος κουπονιού.

Επικοινωνήστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες.

Επιστροφή στην Άρχη της Σελίδας