211-8003325 (Αθήνα)
2610-361461 (Πάτρα)

SMS Μάρκετινγκ

Το Μάρκετινγκ έχει ως στόχο την εύρεση του πιο αποτελεσματικού τρόπου για επικοινωνία μιας επιχείρησης με υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες. Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι ένας δημοφιλής τρόπος διότι ενθαρρύνει την επικοινωνία μεταξύ της επιχείρησης και του ευρύ κοινού. Αλλά στις μέρες μας οι άνθρωποι είναι πάντα σε κίνηση, δεν είναι πάντα μπροστά από μία τηλεόραση ή έναν υπολογιστή, και αυτό δημιουργεί το πρόβλημα για το πώς μια εταιρία θα μπορούσε να επικοινωνήσει με αυτούς τους ανθρώπους.

Οπότε εδώ προβάλλει το ερώτημα, ποιο είναι εκείνο το πράγμα που μπορεί κανείς να υπολογίζει ότι ένα άτομο θα έχει πάντα μαζί του; Φυσικά, το κινητό του τηλέφωνο.

Τι είναι το SMS Μάρκετινγκ;

Το SMS Μάρκετινγκ είναι η προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών μέσω της αποστολής σύντομων γραπτών μηνυμάτων SMS σε πολλούς παραλήπτες ταυτόχρονα. Είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών, ενημέρωσης για εκπτώσεις, κουπόνια κλπ. και αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για μια επιχείρηση να επικοινωνήσει με τους πελάτες της γρήγορα και οικονομικά. Καθώς σχεδόν όλοι οι κάτοχοι κινητού τηλεφώνου έχουν συνεχώς το κινητό μαζί τους, μια προωθητική καμπάνια μέσω SMS είναι ένας από τους πιο άμεσους και μετρήσιμους τρόπους marketing που είναι διαθέσιμοι σήμερα.

Πως μπορούν να ωφεληθούν οι επιχειρήσεις από αυτό;

Η αποστολή μιας προωθητικής καμπάνιας γίνεται μέσω μιας υπηρεσίας μαζικής αποστολής μηνυμάτων SMS η οποία παρέχει στην επιχείρηση πολλές επιλογές σχετικά με τον χρόνο αποστολής των μηνυμάτων, αναφορές παράδοσης για κάθε μήνυμα, αλλαγή ονόματος αποστολέα (sender ID), στατιστικά στοιχεία κλπ.

Οι επιχειρήσεις μπορούν μέσω της υπηρεσίας αυτής, να προσεγγίσουν μεγάλο αριθμό πελατών σε ελάχιστο χρόνο κάτι που είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί με άλλα μέσα διαφήμισης. Ένα μήνυμα SMS μπορεί να συνταχθεί και να σταλεί σε χιλιάδες παραλήπτες μέσα σε μερικά λεπτά, σε αντίθεση με μια διαφημιστική καμπάνια που θα «τρέξει» στη τηλεόραση, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ή στις εφημερίδες, η οποία χρειάζεται αρκετές μέρες προετοιμασία από εξειδικευμένες εταιρείες πριν βγει στον «αέρα».

Επίσης το κόστος της αποστολής μιας προωθητικής καμπάνιας μέσω SMS είναι κατά πολύ κατώτερο από εκείνο που απαιτείται για μια διαφήμιση στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης ενώ οι παραλήπτες των SMS διαβάζουν τα μηνύματα σε ποσοστά που αγγίζουν το 100% σε αντίθεση με τους αποδέκτες της παραδοσιακής διαφήμισης (οι οποίοι σε μεγάλα ποσοστά αλλάζουν τηλεοπτικό κανάλι, ραδιοσταθμό κλπ. όταν ξεκινούν οι διαφημίσεις).

Ένα άλλο μοναδικό πλεονέκτημα αυτού του τρόπου προώθησης είναι ότι η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει, μέσα από εξειδικευμένα εργαλεία, απόλυτα προσωποποιημένα μηνύματα SMS τα οποία μπορούν να περιέχουν το όνομα του παραλήπτη, μέχρι και ειδική προσφορά που ισχύει μόνο για αυτόν (παραμετροποιημένα μηνύματα). Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει την μαζική αποστολή SMS να είναι ο μόνος τρόπος διαφήμισης που στοχεύει στον κάθε αποδέκτη ξεχωριστά. Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια για την αποστολή προσωποποιημένων SMS, είναι η επιχείρηση να έχει εκτός από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών της και τα ονόματά τους.

Το SMS Μάρκετινγκ είναι μια αυξανόμενη τάση στον κόσμο της τεχνολογίας σήμερα. Οι καταναλωτές είναι πάντα σε κίνηση, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολο από ποτέ να τραβήξετε την προσοχή τους με τις παραδοσιακές προσπάθειες μάρκετινγκ, όπως διαφημιστικές πινακίδες, τηλεόραση, έντυπα και ραδιόφωνο.

Η Business Web Solutions Ε.Π.Ε. σας προσφέρει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα με την Μαζική Αποστολή SMS. Με αυτή την υπηρεσία δεν διαχειρίζεστε απλά τις λίστες επαφών σας αλλά μπορείτε να παρακολουθείτε και τα ποσοστά ανταπόκρισης στις διαφημιστικές σας καμπάνιες κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε και να εξελίσσετε τις προσπάθειες σας για τη βελτίωση των σχέσεων της επιχείρησης σας με τους πελάτες σας.

Και επειδή χωρίς εργαλεία μέτρησης δεν υπάρχει αξιόπιστος τρόπος για μια επιχείρηση να αξιολογήσει τα αποτελέσματα των διαφημιστικών της καμπανιών, η Business Web Solutions Ε.Π.Ε. σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εύκολη διαχείριση και στατιστική μέτρηση των διαφημιστικών καμπανιών σας.

Χαρακτηριστικά

Αναφορές Παράδοσης

Η Μαζική Αποστολή SMS είναι αποτελεσματική μόνον αν είστε σε θέση να παρακολουθείτε και να αξιολογείτε τα αποτελέσματα. Η Business Web Solutions Ε.Π.Ε. σας προσφέρει αναφορές παράδοσης των μηνυμάτων σας ώστε να μπορείτε εύκολα να αξιολογείτε τα αποτελέσματα της κάθε καμπάνιάς σας.

Επιλογή Αποστολέα

Η Μαζική Αποστολή SMS υποστηρίζει επιλογή αποστολέα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Παραμετροποίηση Μηνύματος

Η Μαζική Αποστολή SMS υποστηρίζει την παραμετροποίηση των μηνυμάτων σας ώστε να επιτυγχάνετε αμεσότητα και προσωπική επαφή με τον κάθε πελάτη σας ξεχωριστά.

Μελλοντική Αποστολή

Με τη μελλοντική αποστολή διαφημιστικής καμπάνιας μπορείτε να στείλετε τα μηνύματά σας τη συγκεκριμένη στιγμή που επιθυμείτε (π.χ. Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά κλπ.) αυξάνοντας έτσι την απήχηση και το αποτέλεσμα της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Ευκολία στη Χρήση

Μια υπηρεσία Μαζικής Αποστολής SMS πρέπει να είναι πάντα εύκολη στη χρήση. Η Μαζική Αποστολή SMS αλλά και όλες οι άλλες υπηρεσίες της Business Web Solutions Ε.Π.Ε., έχουν σχεδιαστεί με στόχο την εύκολη χρήση τους από τους πελάτες της εταιρίας μας χωρίς την ανάγκη επένδυσης επιπλέον χρόνου και χρήματος από αυτούς.

Βοήθεια & Υποστήριξη

Η Business Web Solutions Ε.Π.Ε. είναι πάντα δίπλα στους πελάτες της προσφέροντας άρτια τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα. Εσείς απλά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον τρόπο επικοινωνίας σας μαζί μας.

Επικοινωνήστε τώρα για περισσότερες πληροφορίες.

Επιστροφή στην Άρχη της Σελίδας